Logo Woonik
Comfortpakket
Dit deden we in 2023 voor jou!
Bekijk de animatie of lees het complete jaarverslag.

Laat jouw klusjes in huis aan ons over

Comfortpakket

Wonen is wat ons betreft meer dan alleen een dak boven je hoofd. Je wilt je ook thuis voelen en fijn wonen. Een loszittende trapleuning of een keukendeurtje dat scheeft hangt is niet erg, maar soms wel irritant. Je wilt het repareren maar hebt misschien geen tijd, of geen gereedschap. Of je weet niet hoe het moet.

Woonik maakt het je graag gemakkelijk. Daarom hebben we voor al onze huurders een onderhoudsabonnement samengesteld: het Comfortpakket.  

Wat is het?

Als je het Comfortpakket hebt, doet Woonik een aantal klussen voor jou. Het gaat om de meest voorkomende klussen en reparaties in huis. Je hoeft alleen maar even te bellen en onze monteurs komen bij je langs.

In onderstaande folder vind je de complete lijst met werkzaamheden. Twijfel je over een reparatie die niet op de lijst staat? Bel ons dan even. Vaak zijn de kosten van een reparatie voor onze rekening, soms voor die van jou.   

Wat kost het?

Het Comfortpakket kost €3 en dat is inclusief eventuele materiaalkosten. Het comfortpakket is een abonnement en stopt automatisch als je de huur opzegt. Je kunt het abonnement maandelijks opzeggen. Woonik is bevoegd om de maandelijkse kosten voor het abonnement te indexeren. Het abonnement is een extra dienst en heeft dus geen invloed op huurtoeslag.

Hoe vraag ik het aan?

Je kunt het Comfortpakket online en telefonisch aanvragen. Als nieuwe huurder van Woonik bieden wij het Comfortpakket automatisch aan. 

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag. 

Downloads Folder comfortpakket
Download WocoAPP
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy
Download WocoAPP!
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy