Logo Woonik
Woning aangeboden
Word jij ook een vriend van Woonik? Lees verder

Kunnen wij je verder helpen?

Klik op het onderwerp waar je meer over wil weten.

Actueel aanbod Inkomensgrenzen Inschrijven Nieuwe woning Woningtoewijzing Wonen met Zorg Woningruil Woning aangeboden

Wat heb ik allemaal nodig?

Ik ben kandidaat!
Als je een woning krijgt aangeboden, nemen wij contact met je op. In de meeste gevallen is dat telefonisch of per e-mail. Je ontvangt daarna een aanbiedingsmail. Hierin staat uitgelegd welke documenten je moet aanleveren.

  • Een inkomensverklaring of aanslag inkomstenbelasting van 2022. De juiste gegevens zijn op te vragen bij de belastingdienst via 0800-0543. Je kunt de gegevens ook gratis downloaden  
  • Een uittreksel uit de basisadministratie personen met adreshistorie. Dit uittreksel kun je printen via www.mijnoverheid.nl of opvragen via de gemeente.
  • Twee meest recente salarisstroken en/of uitkeringsspecificaties. Als je per week betaald krijgt dan ontvangen we graag de laatste 8 loonstroken.
  • Een verhuurdersverklaring, dit geldt alleen als je in een verhuurwoning woont of in de afgelopen drie jaar hebt gewoond. Deze kun je opvragen bij de corporatie waarvan je huurt.  Als je huurt van Woonik dan is dit niet nodig. 

Weet dat je niet heel veel tijd hebt om deze gegevens aan te leveren. Het is dus verstandig om bovenstaande documenten alvast te verzamelen zodra je hebt gereageerd op een woning. Na het aanleveren van de juiste documenten, kunnen wij beoordelen of dat je voor de woning in aanmerking komt.
Ontvangen wij niets van je of zijn de gegevens niet juist, dan gaan we door met de volgende kandidaat.

Niet mijn thuis
Het kan zijn dat je een woning weigert, omdat het niet jouw nieuwe thuis kan worden. Maar wanneer je vaker weigert kan het zijn dat wij met jou hierover in gesprek gaan. 

Wat gebeurt er met mijn inschrijving?
Na acceptatie van de woning ben je geen woningzoekende meer. Daarom vervalt jouw inschrijving bij Woonik. Uiteraard kan je je altijd opnieuw inschrijven bij Wooink en bouw je weer inschrijftijd op.

Download WocoAPP
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy
Download WocoAPP!
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy