Logo Woonik
Nieuwspagina
Dit deden we in 2023 voor jou!
Bekijk de animatie of lees het complete jaarverslag.

Doe mee aan het onderzoek naar huurdersvertegenwoordiging in Stramproy

14-10-2024


Bij Woonik vinden we jouw mening belangrijk. We willen graag weten of er behoefte is aan huurdersvertegenwoordiging in Stramproy en welke manier het beste werkt voor jou en andere huurders. Met huurdersvertegenwoordiging kun je meedenken over onderwerpen die invloed hebben op jouw woning en buurt.

Hoe werkt het?

Deze week krijg je een uitnodiging met een vragenlijst in de mailbox of in de brievenbus. Wil je liever direct meedoen? Dat kan ook! Via deze link kun je de vragenlijst direct invullen: https://forms.office.com/e/Rjhw4vXW63. Je kunt jouw antwoorden insturen tot en met zondag 27 oktober 2024.

 

Waarom is jouw mening belangrijk?

Jouw antwoorden helpen ons beter te begrijpen wat huurders belangrijk vinden. Zo zorgen we ervoor dat jouw wensen en ideeën worden meegenomen in onze plannen.

 

Heb je hulp nodig of vragen over het onderzoek?

Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met Atrivé. Op donderdag 17 oktober kun je van 15:00 tot 18:00 uur langskomen op het kantoor van Woonik in Stramproy (Sint Willibrordusstraat 2a). Hier kun je vragen stellen over het onderzoek of hulp krijgen bij het invullen van de vragenlijst.

Wil je liever op een ander moment, bijvoorbeeld 's avonds, hulp? Neem dan contact op met Sharon Bonouvrie via e-mail: s.bonouvrie@atrive.nl of telefoon: 0628498233. We zorgen dan voor een afspraak met een medewerker van Woonik om samen de vragenlijst in te vullen.

 

Alvast bedankt voor je deelname!

Download WocoAPP
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy
Download WocoAPP!
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy