Logo Woonik
Nieuwspagina
Word jij ook een vriend van Woonik? Lees verder

Nieuw in Nederweert en Stramproy: Woonik

29-06-2021

De fusie van Woningstichting St. Joseph in Stramproy en Woningverengiging Nederweert in Nederweert is een feit. Directeur-bestuurder Paul Sebregts, onthulde donderdag officieel de nieuwe naam. De organisaties gaan vanaf nu verder onder de naam Woonik.
Meer mogelijkheden
Door de fusie kunnen we sneller inspelen op vraagstukken rond leefbaarheid, wonen en zorg. Ook is er meer ruimte voor renovatie, nieuwbouw en duurzaamheid. En dat is goed nieuws voor de huurder.

Vertrouwde medewerkers
Als directeur-bestuurder is Paul Sebregts aangesteld. Samen met zestien medewerkers zet hij zich met name in voor mensen met een laag of middeninkomen en kwetsbare groepen die extra aandacht nodig hebben. Alle medewerkers zijn gebleven, dus huurders zien dezelfde, vertrouwde gezichten.

Dezelfde locaties
Je vindt Woonik op de locaties in Stramproy en Nederweert waar voor de fusie Woningstichting St. Joseph en Woningvereniging Nederweert gevestigd waren. Het kantoor in Stramproy blijft vier ochtenden per week open, dat in Nederweert de gebruikelijke vijf. Daarnaast zijn we telefonisch, per e-mail en via onze eigen app bereikbaar.
Voor woningzoekenden is www.woonik.nl de plek om op zoek te gaan naar een woning in Midden-Limburg.

Over Woonik
Woonik zorgt in totaal voor zo’n 2000 betaalbare huurwoningen verspreid over zeven dorpskernen in Midden-Limburg. Zij helpt mensen niet alleen om het huis te vinden waar ze zich thuis voelen, maar ook om er fijn en plezierig in te wonen.
Download WocoAPP
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy
Download WocoAPP!
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy